duminică, 5 iulie 2009

Din maruntele COLECTII - azi pentru SCHIMBURI
Daca incercam sa privim piesele, vom observa, o cupa, unii ii spun lampa lui Aladin; o cheie cuier; cateva plachete, inclusiv un simbol din tenis, interesante; unele din acelasi metal cu, cupa, o forma de lingura si furculita. Incepand din partea stanga, a tabloului 2, o cruce; o forma de cadelnita {ambele, bine asortate}; un mic tablou; un altul c-o sirena; si un altul c-o, corabie. Se continua c-o piesa ,
bricheta cu-n razboinic; o cruce.Si-n final, asezata din intamplare, nu pentru schimb, o cruce de lemn, de peste 200 de ani, folosita si acum, aproape 100 de ani, de-o ruda a sotiei, in vremea aceea preot.
Am spus, la schimb, pentru faptul ca, orice piesa, care-mi spune ceva. Nu fac negot, cu ia. Daca acestea le doresc la schimb, o fac, pentru a-mi LIMITA, spatiul de depozitare.Si , inca nu m-am gandit, poate-i prea devreme, sa las urmasilor. Si asa, dupa orientarile mele, nu am gasit, pe vre-unul pregatit, inspre astfel de lucruri.
Unele piese ... va rog, dati-mi voie, sa nu le nominalizez, pe langa metalul semipretios, altele de valoare istorica .. sentimentala! Si de ce nu ? Piese stranse de un, scriitor !.