marți, 17 noiembrie 2009

Din gradina ... comentariilor {Se va schimba ceva?}

Mary ... din nefericire, in societatea noastra totul este produs pentru a fi consumat ... s-a pierdut sensul sacrului,al traditiilor,al valorilor ... oamenii ... absorb totul fara discernamant,fara a face deosebire,politicienii ... iar adevaratele "talente" isi duc existenta in "zdrente"palmuind prin exemplul vietii lor politica si politicienii.
DN ... printre bucuriile mele este ... si aceasta. Sa vad atitudinea asa ca a dv.,tinerii adevarati.Nu a acelora care doresc,liberalizarea ... drogurilor!
MP ... Ce sa comentez?Asa e!
DN ... da!S.O.S.... cum a precizat Mary,reluarea traditiilor,recunoastrea adevaratelor valori ... sacru.
VF ... de ce nu se afirma tinerii valorosi in partide?Pentru ca nu-si irosesc timpul ... Cine poate pierde atat timpul?Doar cel ce nu are o viata focalizata pe ceva util si cei care nu pot mai mult.
DN... Da!Perfect adevarat ... dar din pacate valorile parca dorm.Dv.stiti bine despre,sa zic,implicarea japonezilor,nemtilor.
GC ...este greu sa schimbi pe unii in optica de a vedea viata...
DN ... asa-i, dar ce poate fi usor cand,ai un tel?
EMA ... prea multe minciuni de-o parte si de alta,prea mult tupeu ... este greu la ei cu demnitatea, iar eu ca posibil alegator, sunt total confuza ... de ce s-o fi mai mirand ca mult din electorat sta acasa?
DN ... ce pot sa zic? ... aveti dreptate.