joi, 22 octombrie 2009

Despre o ... Antologie ! {I}

Cei si cu lumea aceasta ... oameni si oameni.Unii cu nadejdea pierduta, altii cu viata altora in buzunar, altii cu ... banii nostrii in buzunare ! Cu politicieni care-n cinci ani numai cearta au generat, dar astazi in limita {ne}bunului simt ... behae ! behae ! S-o vor behai pana cand, de vre-o ... sute de ani, tot incercam sa:"Desteapta-te romane..."}Si cate si mai cate categorii de oameni se poate vorbi.Dar,pentru a sari santul, voi vorbi, nu de calici, bani case si pipite frumoase si dezbracate, de toate cele inclusiv de caracter. De caracter? Ce mai este si acela ? Ar striga ... sexi balamuc !Dar sa revenim ca de {ne}toti tara-i plina.Voi incepe cu munca de Sisif.De Sisif ? Ha!ha-ha-
ha, fac halaitori, nu numai cei de la centru ci si cei din Judete.Vai !Vai! cine a ajuns si pe la... Pe acolo pe unde mai trebuiesc si fapte.
Dar ... Hai !sa mergem mai departe.Iata !Cineva care sfideaza, falsurile si pe falsii de azi, nu se olalae ... lupta pentru promovarea locurilor. A oamenilor adevarati care, au luptat pentru : neam,tara si lege, fara ca olalaitori, nici de ieri nici de azi, sa-i pomeneasca.Dar o vorba din batrani, spune:"Orice pasare pe limba ei piere".Da !Da !Da!O ... Antologie despre oameni si fapte. Despre opera unui om, va veni vremea sa se stie. Oricum este ceva mai util decat ce incearca astazi ... aburitorii printr-o "calicie",greu de imaginat.
{VA URMA}