vineri, 1 ianuarie 2010

Din amintirea eternului DOR

Ca fiecare pamantean ori roman ce-a sarbatorit HOTARUL dintre ani,indiferent unde ne aflam, de: Marea Sarbatoare Globala, primim sau telefonam prietenilor, cunostintelor,rudelor ... persoanelor respectate sau dragi. La acest capitol,totdeauna sotia mea trimite si primeste mult mai multe mesaje ori telefoane, fata de mine, eu, recunosc, sunt un mare lenes, la acest capitol. Uneori, pe doamna mea,o simt indignata ca uit s-o si intreb, de cine-i sunata.
Acum, la: Sarbatoarea ce ne-a adus intrarea in anul 2010, una minunata, dar nu de ia doresc sa vorbesc, ci de un TELEFON cu totul si cu totul SPECIAL, primit nu de mine ci, de sotia mea.
Sper sa nu supar sau sa diminuiez, valoarea altor telefoane ... precum,sa zic,telefonul unui var, Doru Nita cu domiciliul in Brasov, care de fiecare data la zile mari ori ale mele personale, ma SUNA,chiar,daca, spre rusinea mea, eu, n-o fac.
Revenind la telefonul SPECIAL, primit de sotia mea, a fost acela al sotiei, Prietenului - meu, Gica Matei, plecat de 10 ani in: Oceanul de Dincolo.
Amintirea, prietenului meu, n-o pot uita, mai ales azi. Aceasta, pentru ca: Ultimul REVELION, inainte de plecarea sa, l-am SARBATORIT, la DOMICILIUL sau, impreuna cu FAMILIILE noastre.
Mi-e dor de intalnirile noastre
mi-e DOR de tine GICA.