duminică, 31 mai 2009

NICI PARLAMENTARII !?!

Se apropie VOTUL. In campanie, VORBE ! VORBE ! VORBE !
Cu cateva luni in urma, in DEMERSUL, de decenii, pentru ADUCEREA unui EROU- ACASA, distinsul director executiv, de la Cultura buzoiana, a ADRESAT o scrisoare deschisa. Aceasta se afla si pe-o postare mai veche, a acestui blog. ECOURILE, n-au intarziat sa apara. Asa , precum la ziarele locale : "Viata Buzaului" si "Sansa Buzoiana". De asemeni DISTINSII ziaristi
de la cele doua publicatii, prin :"Apel pentru ridicarea unui monument..." si"Eroi Ignorati", au demarat si pe Internet {De pe google se noteaza, dumitru negoita, apoi clic pe Viata Buzaului, si se ajunge la APEL ori clic pe Eroi Ignorati ...}. Dar pentru un EROU NATIONAL, ecourile trebuiau sa fie numeroase. Sa se AUDA acolo, unde se poate schimba ceva.
Problema-i, cine dintre : Politicieni; Parlamentari sau cei cu, Salarii speciale, sunt preocupati si de REPERE - MORALE ??
Hai ! Vorbiti Domnilor, ca de peste 3 decenii, cand nici criza, nici goana mare dupa avere, nici salarii speciale, nu erau. Si totusi, EROUL acasa N-A sosit. Oricum, dragi politicieni si cei cu salarii de calicie {care poate face-ti, scara la cer}, cu toata, ignoranta dv.,sper ! Sa ma ajute Dumnezeu, ca acest, REPER MORAL, sa apara, macar intr-o carte. Poate pot, unora sa va ofer. Poate ne aburiti {ca asa stiti}. Sa spune-ti de ce ati fost in stare.
Acum ASTEPTATI-NE LA VOT. Vorbiti-ne de REPERE. PLIMBATI-VA ! ABURITI-NE !
"MULTUMESC" : amicilor; satenilor; rudelor; confratilor si-n
special, celor de la Primarie, pentru IGNORANTA.
Ignoram ! Ignoram ! Ignoram ! Si ne mai miram de : saracie;nemunca; necultura si de blesteme.
Exista vre-un NOMINALIZAT al vreunui grup, sa auda ???
Va salut : un autor de carti.