luni, 29 martie 2010

1. Albatrosul ... Vocea Americii ... Europa Libera.

Dragi ... PRIETENI ! Cu bunavointa dv. voi relua cateva din postarile mele din : RETEAUA LITERARA
... Dupa incidentul cu ... Albatrosul, se stabilise pe la Intreprindere ca nu merit vre-o medalie ... In copilarie, jocul interzis imi era, JOCUL CU MEDALIILE tatei din Razboi, ca numai atat i-a mai ramas dupa ce pamantul il daruise ... obligat !
... Suparat ... Hotarasem ca voi avea mult mai multe medalii si ... era gata sa se si intample ca prin 1975, Controlor de calitate fiind, in urma rezolvarii unor reclamatii, privind depozitarea si transportul unor produse casante, prin trimiterea mea la T.C. Galati si la T.C. Constanta, mi s-a promis ca voi primi medalia " Fruntas in intrecerea Socialista" dar mai trebuia sa-mi revizuiesc atitudinea.
Trebuia sa indeplinesc si criteriul de :Lingator de bocanci, ceva de genul, cum fac astazi, pupincuristii.
... N-a fost sa fie, nu numai ca nu doream sa indeplinesc acest criteriu dezagreabil, ci si pentru ca, in anul 1976 prin octombrie, intr-o seara de serviciu fiind, intr-un birou de la magazia de expeditii, fixasem Albatrosul pe canalul, Vocea Americii iar dupa vre-o 20 de minute de stiri, am trecut pe canalul, Europa Libera, unde se anunta ca, unii din cunoscutii membrii ai formatiei Phonix, au parasit Romania.
... A doua zi multi din salariatii fabricii aflase de ispravile ... Albatrosului !